VIŠE OD 450 MUŠKARACA NA SEMINARU ZA MUŠKARCE NA HUMCU Franjevački samostan i Župa sv. Ante Padovanskog Humac - Ljubuški

VIŠE OD 450 MUŠKARACA NA SEMINARU ZA MUŠKARCE NA HUMCU

Tako je lijepo vidjeti muškarce u crkvi. S tom muškom energijom, crkva doista vidljivije postaje ona VOJUJUĆA CRKVA, kakva bi trebala biti crkva na zemlji.

A više od 450 muškaraca okupio je u petak 15. ožujka duhovni seminar za muškarce koji je u župi sv.. Ante na Humcu započeo don Damir Stojić.

Tema seminara je ”Bdijete, postojani u vjeri, muževni budite, čvrsti”, a osim petka, trajati će i u subotu 16. ožujka, kada će se uz katehezu don Damina seminaru pridružiti bračni par Blagović.

Program je započeo pobožnošću Puta križa u 17:30 sati, u 18:00 sati u novoj crkvi na Humcu služena je sveta misa, a nakon nje je u domu svetog Ante don Damir Stojić održao duhovni nagovor. Don Damir je približio slušateljima Božji naum za muškarca! Kako izgleda muškarac po Božjem naumu, koje vrline treba posjedovati, koju odgovornost ima kao autoritet te mnoga druga pitanja.

SUBOTA 16. 3. 2024.

U subotu, 16. ožujka, seminar će biti nastavljen u 15:00 sati duhovnim nagovorom, svjedočanstvom i druženjem u domu svetog Ante.

U 17:30 sati bit će sveta krunica kao i prigoda za svetu ispovijed dok će u 18:00 sati biti služena sveta misa u novoj crkvi. Nakon mise će biti održano klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu.

Na seminar se možete prijaviti slanjem SMS poruke sa svojim osnovnim podatcima na broj: 063/095-803