Sadržaj s oznakom: Muškarci

Tako je lijepo vidjeti muškarce u crkvi. S tom muškom energijom, crkva doista vidljivije postaje ona VOJUJUĆA CRKVA, kakva bi trebala biti crkva na zemlji.

Povjerenstvo za obrazovanje, kulturu i sport brazilskog Senata je odobrilo uspostavljanje Nacionalnog dana krunice za muškarce (Terço dos Homens), izvještava talijanska informativna agencija SIR.

"Hoću dakle da muškarci mole na svakome mjestu, podižući čiste ruke bez srdžbe i rasprave!" (1. Tim 2,8)

Raspisali se portali. Neki tamo muškarci stvaraju probleme toliko da su postali velika tema, ne samo portala nego i komentatora po fejsu. Što rade, čime to tako uznemiriše naciju, koji im je grijeh?

Molitva krunice među muškarcima proširila se diljem svijeta, pa je tako po uzoru na Poljsku, muška molitva krunice prve subote u mjesecu na ulicama gradova započela i u drugim državama diljem svijeta.

Franjevačka kuća molitve Masna Luka smještena je u srcu Parka prirode Blidinje (BiH) na 1200 metara nadmorske visine. Vode joj putovi s tri strane: preko Posušja i Rakitna, preko Tomislavgrada i Lipe kao i preko Jablanice i Doljana.

Prošli se mjesec, 17. i 18. lipnja, u zagrebačkom hotelu „International” održala 3. konferencija katoličkih muškaraca „Budi muškarac”, koja se po prvi put održala uživo.

Prošlog tjedna, 17. i 18. lipnja, održana je 3. konferencija katoličkih muškaraca naziva „Budi muškarac” u zagrebačkom hotelu „International” pod geslom „Evo, činim nešto novo; već nastaje. Zar ne opažate?” (Iz 43, 19).

Nekada prije su se muškarci koji ne piju, ne puše, ne psuju, a idu dnevno na misu, smatrali slabićima.

Jesi li spreman darovati sve Bogu? Mnogi se boje toga pitanja jer misle da će im Bog, ako pristanu, sve oduzeti.