Međugorska vidjelica Vicka sudjelovala u inicijativi '40 dana za život'

Od 26. rujna do 4. studenoga diljem Hrvatske u tijeku je deseta kampanja pro-life inicijative '40 dana za život'.

Potaknuti inicijativom koja je krenula u Hrvatskoj, grad Mostar, kao zdravstveno središte Hercegovine, pridružilo se ovoj svjetskoj inicijativi a bdijenje se održava ispred Sveučilišne kliničke bolnice. Tom prilikom sudjelovala je i vječno nasmijana međugorska župljanka Vicka Ivanković Mijatović u društvu svoga supruga Marija koji joj je sigurna podrška u povjerenoj joj službi.

vicka-40-dana-za-zivot-mostar.jpg

Photo: 40 Dana za Život - Hrvatska

Vicka je posvetila svoj život svjedočenju i molitvi za bolesne, stoga ne čudi što s jednakom željom i ustrajnošću svoju molitvu usmjerava na prestanak pobačaja i za nerođene. Ova najstarija međugorska vidjelica i sama potječe iz mnogobrojne obitelji koja uključuje sedmero braće i sestara.

Shvaćajući važnost Gospine požurnice u kojoj je najveća Moliteljica i naša Nebeska Majka zabrinuta za mlade i obitelji koji su u jako teškoj situaciji, Vicka kaže da jedino možemo pomoći našom ljubavlju i molitvom srca. To je i sama jučer svjedočila kada je javno izašla pred mostarskom bolnicom  i molila za nerođene, prestanak pobačaja i za sve majke.