Sadržaj s oznakom: Baka

Objavljeno u Meditacije | 8.5.2023.

Za bake i unuke

Oči ljubavi

Prošetala baka Julka do groblja da posjeti grob nedavno preminuloga muža uke, stavi struk ruže na grobnu ploču, zapali svijeću (znak uskrsne nade) i izreče molitvu Očenaša koja ih je cijeli život povezivala.

1. Blagoslovljeni koji razumiju moj spori korak i drhtavu ruku.

Djevojčica je poslala balon  s porukom za svoju 'Mawmaw'u nebo, a on se vratio, s odgovorom.

Objavljeno u Meditacije | 17.11.2021.

Večernja molitva jedne bake

Skoro je sedam sati, tek sedam sati, a tako mi je izgledao dugačak ovaj dan.

U prvoj emisiji četvrte sezone emisije PUT SRCA, gostuje MATEJA MIRKOVIĆ.

The Washington Post je nedavno objavio rezultate istraživanja preventivne medicine tijekom kojih je otkriveno da su mladi ljudi vrlo neaktivni. Uslijedilo je alarmantno upozorenje.

Baka Anka svjedoči kako je Križ neizbježan. Živimo u dolini suza, a snaga križa je u tome da je Isus iz Nazareta, a to znači Božji Sin, prihvatio križ za svih nas, kaže baka Anka čije riječi potvrđuju da redovito čita Bibliju, ide u crkvu, moli se.

U školu nije išla, kod liječnika je prvi put bila sa 100 godina

Abraham Lincoln davno je izjavio kako „nije važno koliko je godina u našem životu, nego koliko je života u našim godinama“, a korisnica Doma Ivan Pavao II, u samom srcu sjeverne Damacije iz Ravnih Kotara, Peka Zelić živući je dokaz kako to nije samo izreka nego prava istina.

Garantiramo, ovakvu zahvalu preko čitave stranice Slobodne Dalmacije još niste vidjeli: pogledajte kako se emotivni unuk prisjetio svoje bake Milice

Baka Jela Mabić iz Potkraja (Kočerin-Široki Brijeg) rođena kao Helenna Ljubić u Adam Marku u blizini New Yorka 1915. godine, proslavila je svoj 103. rođendan.

NAJSTARIJA HRVATSKA NAVIJAČICA Igrajte muški, ako treba i ženski, ali pobijedite, poručuje 'vatrenima' Milka Mrkić iz Biograda na Moru koja nestrpljivo čeka svaku utakmicu Hrvatske

Vlada je nakon višestrukih prosvjeda roditelja djece koja pate od teških bolesti i potrebni su im skupi lijekovi, otvorila račun na kojem je dosad donacijama građana i firmi prikupljeno vrlo malo novca.

Nova TV je u srijedu izvijestila o 77-godišnjoj Alojziji Greganić iz Ostrošinaca pokraj Našica, koja je zbog snijega ostala bez doma.

Stranica 1 od 2