Sadržaj s oznakom: Bezgrešno Srce Marijino

Izvorno je mjesec kolovoz imao poseban blagdan Djevice Marije koji je bio odgovor na Drugi svjetski rat i Fatimu.

O, Djevice Marijo, Tvom Bezgrešnom Srcu posvećujemo danas naš dom i sve koji u njemu stanuju.

Pod obranu se Tvoju utječemo, sveta Bogorodice! Svojemu nas Sinu preporuči, svojemu nas Sinu izruči!

Danas, na spomendan BEZGREŠNOG SRCA MARIJINA posvetite joj se ovom molitvom koju je Ona sama u Međugorju izdiktirala Jeleni i Marijani Vasilj 28.11.1983. Kroz svih ovih 39. godina ukazanja, Gospa nas neprestano potiče da se posvetimo Njezinom bezgrešnom Srcu.

U pismu objavljenom 2. ožujka 2022. na Internet stranicama Katoličkog medijskog centra Konferencije rimokatoličkih biskupa u Ukrajini, biskupi, odgovarajući na molbe vjernika koje pristižu iz cijeloga svijeta, zamolili su papu Franju da Ukrajinu i Rusiju javno posveti Bezgrešnom Srcu Marijinom, na isti onaj način kako je to zatražila Blažena Djevica Marija u Fatimi.

“Stvarnost otpadništva od vjere u naše vrijeme nas s pravom duboko plaši. Naša ljubav prema Kristu i njegovom Mističnom Tijelu, Crkvi, jasno nam ukazuje na ozbiljnost zla koje nam želi ukrasti naše vječno spasenje u Kristu“, rekao je kardinal Burke u svom govoru “Fatima: nebeski odgovor na Svijet u krizi”.

Udruga Hrvatska za Život poziva SVE vjernike na molitvu pobožnosti pet prvih subota!

Neka Bezgrješno Srce Marijino bude uvijek naše utočište, naša utjeha i put koji nas vodi Kristu – napisao je papa Franjo u svojoj današnjoj tweet-poruci povodom svetkovine Bezgrješnog začeća Blažene Djevice Marije.

POSVETA NADBISKUPIJE VRHBOSANSKE BEZGREŠNOM SRCU MARIJINU povodom 100-te obljetnice fatimskih ukazanja.

Bezgrešno Srce Marijino pobijedit će svako zlo, koliko god veliko beznađe bilo, središnja je poruka ohrabrujućeg molitvenog susreta održanog u Crkvi hrvatskih mučenika na Udbini u četvrtak 22. lipnja kada su svi prisutni i cijeli hrvatski narod posvećeni sigurnosti tog majčinskog srca.