Sadržaj s oznakom: Djevojka

Raspeti Krist bio je njezina snaga i život

Potrebno je ući u srca mladih ljudi koji postavljaju tolika pitanja o hodanju i braku da bi im se znao dati ispravan odgovor.

Jedna mlada djevojka B. radila je u noćnom lokalu. Gotovo naga plesala je na malom podiju.

U Bibliji piše: Kako će mladić čistim sačuvati put svoj? Čuvajući riječi tvoje. (Psalam 119,9 JB).

Jednoga popodneva dolazi župniku mladić kojeg župnik dobro poznaje s vjeronauka jer ga je pratio kroz pripravu za prvu pričest i krizmu.

Slavni sv. Ante, prijatelju mladeži, tebi se utječem i s pouzdanjem ti preporučam svoje težnje i želje.

Voljela bih podijeliti svoje iskustvo s vama što se tiče ljubavi.

"Jedan od glavnih elemenata za one koji hodaju dulje kao i za one koji hodaju kratko jest, uz već preporučeno, da mole i pristupaju često sakramentu ispovijedi i pričesti.

Lijepa si, jedinstvena i posebna. Blagoslovljena rijetkim blagoslovima, nad tobom je ruka Svemogućega, da te brani od svakog zla i čuva za zagrljaje koji vrijede više od pogleda i osjećaja.

Nije ovo tema o kojoj rado govorim, pišem, mislim pa čak i molim.

"Zapamti! Tvoja djevojka je uvijek najljepša! Ona je vrijedna svakog truda!

Objavljeno u Duhovni kutak | 25.1.2021.

Odgovorna djevojka

”Moji su poljupci vrjedniji od zabave ili filma.

"O Marijo, ti koja si mlada djevica, pogledaj na moje lice puno mladenačkog žara i svježine i podari mojem tijelu ljepotu i sklad.

Djevojka koja je pismom odlučila potražiti bogatog supruga nedavno je dobila odgovor i to od generalnog direktora financijske korporacije J.P. Morgan koji je u kratkom vremenu postao hit na internetu.“Mlada i lijepa djevojka”, kako je sebe opisala na forumu, postavila je pitanje što treba učiniti kako bi se udala za bogatog čovjeka, prenosi Dirty.

Drage moje dame koje ste usamljene i odbačene, ostavljene, neshvaćene, da vama koje ne možete osjetit jos uvijek radost Božica zbog svojih patnji i problema vama je ovo namjenjeno:

Stranica 1 od 3