Sadržaj s oznakom: Euharistijsko čudo

Jedna mlada žena je bila jako zaljubljena u jednog mladog čovjeka, koji za nju nije baš mario. Žena je odlučila nekako nabaviti ljubavnu drogu, da prisili mladića na vezu s njom.

Trčala je sve dok nije stigla do zidova groblja. A onda je hostija postala…U 15. stoljeću u seocu Ettiswil u Švicarskoj dogodio se čudesan događaj i to nakon što je jedna žena počinila užasan zločin.

Hostija se je trebala raspasti u vodi, koja bi se kasnije prolila na tlo

Čudo Presvetog Sakramenta dogodilo se je 1906. u Kolumbiji.

Nakon što je ova četverogodišnja djevojčica hodočastila u Međugorje, događa se cijeli niz čudesa. Majka koja je prikazala svoje molitve Kraljici mira za ozdravljenje svoje kćeri, nisu bile uslišane, bar ne na način za koji ju je molila.

Biskup Walter Guillén Soto priznao je novo euharistijsko čudo koje se dogodilo 2022. u ruralnoj zajednici u kojoj nije bilo svećenika, javlja Aleteia.

Bog nastavlja činiti čuda, čak i u 21. stoljeću.

Brojni katolici, uključujući pripadnike naše velike iseljeničke zajednice, obradovali su se vijesti da se možda dogodilo euharistijsko čudo u Melbourneu, u Australiji.

Putujuća izložba "Euharistijska čuda diljem svijeta" otvorena je u četvrtak u izložbenoj dvorani Franjevačkog muzeja i galerije na Gorici u Livnu, javlja vecernji.ba.

Nadbiskupija Hartford istražuje moguće euharistijsko čudo koje se dogodilo 5. ožujka, javlja Aleteia.

Lokalna televizijska postaja iz Connecticuta izvještava da Hartfordska nadbiskupija istražuje moguće euharistijsko čudo koje se moglo dogoditi tijekom misnog slavlja u katoličkoj crkvi sv. Tome u Thomastonu.

Video koji kruži društvenim mrežama pokazuje nešto što se čini kao euharistijsko čudo - posvećena hostija izložena vjernicima na klanjanje kao da "kuca" poput srca.

Hodočasnik iz New Jerseyja snimio je euharistijsko čudo u Venezueli

Dr. Edoardo Linoli kaže da je u svojim rukama držao pravo srčano tkivo kada je prije nekoliko godina analizirao relikvije euharistijskog čuda u Lancianu u Italiji.

Pokušali smo otkriti što se krije iza priče o euharistijskom čudu u Irskoj koja se proširila društvenim mrežama..., piše book.hr.

Nakon 16 mjeseci, hostije su i dalje svježe, otkriće je to slično euharistijskom čudu u Sieni.

Stranica 1 od 2