Sadržaj s oznakom: fra Jozo Zovko

O milosnom daru sv. Ispovijedi govorim s najdubljom zahvalnošću.

Objavljeno u Duhovni kutak | 19.4.2022.

U čemu je smisao posta?

“Draga djeco! Želim vam zahvaliti od srca na vašim korizmenim odricanjima. Želim vas potaknuti da otvorena srca i nadalje živite post. Postom i odricanjem, dječice, bit ćete jači u vjeri.

Objavljeno u Kolumne | 2.3.2022.

Fra Jozo Zovko o odricanju

"Danas vas pozivam da činite djela milosrđa s ljubavlju i iz ljubavi prema meni i vašoj i mojoj braći i sestrama. Draga djeco, sve što činite drugima, činite s velikom radošću i poniznošću prema Bogu." (25. studenog 1990.)

Objavljeno u Duhovni kutak | 24.2.2022.

BUDIMO JAKI U GOSPODINU

Gospina poruka za listopad 2008. zatekla me je u Italiji, u blizini Barija, gdje se okupilo veliko mnoštvo vjernika na cjelodnevnoj molitvi. Bila je koncept mog naviještanja i tijeka dnevnog programa koji je započeo u osam sati ujutro, a završio u devet sati uvečer.

U Gospinoj školi molitve Biblija ima vrlo značajno mjesto.

Objavljeno u Kolumne | 16.11.2021.

Potreban mi je vaš post!

Dužan sam nas malo vratiti na početke ukazanja u Međugorju.

I dok se pripremamo za ovogodišnji 32. po redu Mladifest, prisjetimo se kroz ovaj video kako je to bilo na 20. Mladifestu, koji je vodio i prevodio pokojni fra Slavko Barbarić, a jedan od predavača bio i fra Jozo Zovko.

U Gospinoj školi molitve Biblija zauzima vrlo bitno i značajno mjesto.

Gost emisije „Agape“ urednika i voditelja fra Maria Knezovića, koja se emitirala u petak 18. lipnja 2021. na Radiopostaji Mir Međugorje, bio je bivši međugorski župnik fra Jozo Zovko.

Ususret 40. Obljetnici Gospina ukazanja, prisjećajući se svih primljenih milosti, važno se prisjetiti i uloge međugorskih župnika od početaka ukazanja pa do danas.

Draga djeco, ako ostvarujete poruke, stvarate sjeme svetosti. Sve vas kao Majka želim pozvati na svetost, da je možete davati drugima. Vi ste zrcalo drugima! (10. listopada 1985.)

Kad se spomene Međugorje, jedno je ime neizostavno povezano s počecima Gospinih ukazanja.

Objavljeno u Evanđelje | 26.7.2019.

Evanđelje dana, 26.7.2019.

Evanđelje dana:

O najvećem kršćanskom blagdanu i stvarnom značenju Uskrsa,uspomenama iz djetinjstva i sjećanjima iz Međugorja u posebnom izdanju Laudato tlevizije, emisije “Otvori spomenar!” govorio je poznati svećenik i duhovnik, fra Jozo Zovko.

Meditaciju na zadnju Gospinu poruku od 25. veljače 2019. donosi 'Molitveno pobratimstvo', zajednica čije je poslanje - živjeti Gospine poruke.

Ovoga petka u emisiji More milosrđa koju donosi Laudato televizija gostuju dva specijalna gosta.

Stranica 1 od 2