Sadržaj s oznakom: Mlada misa

U nedjelju, 24. srpnja 2022. u župi Krista Kralja u Čitluku je poseban nedjeljni raspored misa. Tako će svete mise biti u 7:00, 8:00, 10:00 (mlada misa) i 19 sati te na Služnju u 9 sati.

Zajednička mlada misa širokobrijeških franjevaca fra Ivana Sliškovića i fra Ivana Hrkaća bit će održana u nedjelju, 17. srpnja, 2022. u 18:00 sati na platou ispred crkve Uznesenja BDM u Širokom Brijegu.

Fra Antonio Baketarić je proslavio svoju mladu misu danas u nedjelju, 29. kolovoza 2021. godine, u dvorištu župne crkve sv. Franje Asiškog u Rumbocima. 

Mladomisnik fra Luka Ćorić će u nedjelju 8. kolovoza u Širokom Brijegu, u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije, proslaviti svoju Mladu misu zajedno s obitelji i župljanima.

U nedjelju 4. lipnja 2021. proslavio je svoju MLADU MISU fra Antonio Primorac, svećenik Hercegovačke franjevačke provincije, koji je trenutno na službi u Međugorju u suslavlju mnogobrojnih svećenika te mnoštva vjernika, rodbine i prijatelja, u novoj crkvi sv. Ante na Humcu.

U nedjelju, 2. kolovoza 2020. u crkvi sv. Petra i Pavla u Mostaru, svoju mladu Misu proslavio je fra Zlatko Ćorić.

U subotu 18. srpnja 2020. u 11 sati fra Lovro Šimić će u župnoj crkvi sv. Jakova apostola u Međugorju proslaviti svoju Mladu misu.

'Kad poželiš se MLADE MISE dođi u Vinkovce' ili 'Nosi mi se bijela boja, te je boje DRUŽBA moja', samo su neke od pjesama koje su pjevali radosni svjedoci evanđelja. Mlada misa dominikanca Ivana Dominika Iličića bila je povod za predivnu feštu koja će se dugo pamtiti...

Fra Zvonimir Pavičić će u nedjelju 30. srpnja u 11 sati u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije na Širokom Brijegu proslaviti svoju Mladu misu.

Danas je u crkvi Krista Kralja u Čitluku svoju Mladu misu proslavio fra Perica Ostojić. Svečano misno slavlje započelo je procesijom, nakon čeka su roditeljski blagoslov mladomisniku udjelili njegovi roditelji, majka Zdravka i otac Anđelko.

Član Hercegovačke franjevačke provincije Blažene Djevice Marije na nebo Uznesene, naš Brotnjak fra Perica Ostojić, u nedjelju, 26. srpnja 2015. u 11:00 sati u crkvi Krista Kralja u Čitluku pod geslom „Gospodine, uči me svojemu putu i hodit ću u istini tvojoj“ proslavit će svoju Mladu misu.

Fra Ivan Marić slavio je danas Mladu misu u župnoj crkvi Krista Kralja u Čitluku. Misno slavlje otpočelo je procesijom, nakon čega su uslijedili blagoslovi oca Mile i majke Katice svome sinu mladomisniku ispred oltara, a odmah zatim i pozdravni govori. Fra Ivan je za svoje mladomisničko geslo odabrao riječi: „Milost Gospodina našega Isusa Krista sa svima.“.

Ovu nedjelju, 5. srpnja, fra Ivan Marić slavi svoju mladu misu u svojoj župi Krista Kralja u Čitluku. Mlada misa nije prva misa koju neki svećenik slavi, nego je to radije jedan način na koji se svećenik predstavlja župi gdje je rođen ili odrastao.