Sadržaj s oznakom: Tenis

U prekrasnom ambijentu Smaragdne dvorane hotela Esplanade u Zagrebu, naš proslavljeni tenisač Marin Čilić uručio je 25 stipendija za mlade glazbenike klasične glazbe i sportaše koji su članovi nacionalne selekcije u olimpijskom sportu.

U sklopu 3. izdanja međunarodne manifestacije „Dani tenisa  2022.“ u Međugorju su održani tradicionalni Festivali tenisa na kojima je  nastupilo 100-tinjak djece iz regije. I ove godine Tenis klub „Međugorje“ istaknuo se kao vrhunski domaćin i organizator sportskog događaja kojim se promovira tenis kod najmlađih.

Članovi Tenis kluba „Međugorje“ ostvarili su zapažen rezultat na Festivalima tenisa u Mostaru.

Turnir iz serije Festivala tenisa okupio je natjecatelje  iz  teniskih škola:Široki Brijeg,Sarajevo, Ljubuški, Mostar, Posušje, Međugorje, Bugojno,  Uskoplje i  Trebinje.

U sklopu Međunarodne sportske manifestacije „Dani tenisa 2021., proteklog su vikenda  odigrane završnice turnira parova. U ženskoj konkurenciji, prvo mjesto  osvojile su Mara Zovko/Tanja Vučić koje su u finalu bile bolje u tri seta od kombinacije Latina Zovko/Ivana Sušac 6:7, 6:2, 10:4.

Zanimljivo i zabavno je bilo sinoć na terenima Sport centra Međugorje gdje je započeo drugi Lady's camp.

Svjetski poznato tenisko središte ugostit će 500-tinjak tenisača iz cijele regije

Hrvatska je danas  bogatija za još jednu zlatnu i srebrnu medalju. U finalnom dvoboju muških teniskih parova  Mate Pavić i Nikola Mektić rezultatom 6:4, 3:6, 10:6 pobijedili su Marina Čilića i Ivana Dodiga te su tako postali olimpijski pobjednici.

Jučer je na terenima Sport centra Međugorje održan zanimljiv teniski događaj koji okupio brojne ljubitelje ovoga sporta.

Hrvatska reprezentacija osvojila je Davis Cup!

Teniski razvoj Marina Čilića nije bio jednostavan, posebno kad je ušao u tinejdžerske godine jer je tada trebalo ići po turnirima i putovati, a obitelj nije imala previše novca

Naši Međugorčani, Ivan Dodig i Marin Čilić, maestralnom su igrom pobijedili najbolji teniski par na svijetu i time doveli reprezentaciju Hrvatske nadomak ulaska u finale Davis Cupa.

Hrvatski mediji, pogotovo oni koji su pod direktnim nadzorom režima još jednom su pokazali koliko mogu daleko ići u svom etiketiranju, diskredetiranju i omolavožavanju nekoga ili nečega.

Marin Čilić je osvojio US Open, a kum Ivan Dodig Roland Garros u paru s Brazilcem Melom. Hrvatska je u devet mjeseci osvojila dva Grand Slama...