40 dana za život: Do nas je došla djevojčica koja je rekla ‘I ja sam trebala biti pobačena, ali ipak nisam’

Molitvena kampanja 40. dana za život bliži se svome kraju, još je ostalo sedam dana. Molitelji revno mole ispred bolnica, a lanac molitve nezaustavljivo se širi i Hrvatskom i svijetom.

Nedjelja je dan za radost, dan za veselje, ali i dan za proslaviti 359 života koji su spašeni do danas od početka ove kampanje u svijetu!

Narod.hr donosi dva istinita događaja, jedan iz Hrvatske i jedan iz SAD-a, koji su se zbili tijekom ove molitvene kampanje:

BLIZANCI

U američkom gradu Cherry Hill u saveznoj državi New Jersey, molitelji su tijekom bdjenja razgovarali s mladim ocem čija je žena ušla u kliniku za pobačaj. Naime, trudna je 16 tjedana i nosi blizance, a njihova financijska situacija je vrlo loša. No, molitelji su ohrabrili oca rekavši da će se potruditi kako bi im osigurali sve moguće financije kako bi rodili svoju djecu te ga potaknuli da uđe u kliniku za svojom ženom. Nakon nekog vremena, svi četvero su izašli van, jer bebe su preživjele svoj termin za pobačaj!

Molitelji su naravno ispunili svoje obećanje, te im poklonili automobil, skupili novce među sobom, a otac je baš taj isti dan dobio posao za koji se prijavio na natječaj.

KRIŽEVCI

Jučer su molitelji ispred križevačkog Doma zdravlja imali susret s jednom djevojčicom koji će pamtiti cijeli život. U zadnjem satu bdjenja prišla im je otprilike 10-godišnja djevojčica duge smeđe kose i plavih očiju. Pružila im je bombonijeru i tiho rekla: ”Hvala vam što ste ovdje. I ja sam trebala biti pobačena, ali ipak nisam.” Molitelji, ne znajući što na to reći, uzeli su bombonijeru, a djevojčica je polako otišla s mjesta bdjenja, sretna što je ispunila svoj zadatak. U autu je djevojčicu čekala njena mama, a kad je ušla u auto, majka je spustila prozor i ponovila riječi svoje kćeri: ”Hvala vam što ste ovdje!”