Novo euharistijsko čudo u Indiji

Mnogobrojni kršćani i mještani slijevali su se u kapelicu sv.Franje jedne djevojačke srednje škole u Secunderabadu (Telugu,Indija) ovu nedjelju nakon vijesti da je iz hostije za vrijeme klanjanja, odnosno iz izloženog Presvetog oltarskog sakramenta počela teći krv.

Časne sestre franjevke organizirale su euharistijsko klanjanje u kapelici to nedjeljno popodne u tri sata. Znakovito,jer je to sveta ura Isusove smrti na križu.

Grupa od nekih šest ljudi počela je moliti nakon što je hostija stavljena u pokaznicu i podignuta na oltar.Nakon deset minuta, jedan iz te grupe molitelja primjetio je crvenu mrlju na hostiji.

"Činilo se kao da je mali ožiljak.Nakon nekog vremena mrlja se raširila preko cijele Hostije" - kazala je časna sestra.

Mnogi govore da je to poruka od Isusa.Ovo je prvi put u našoj državi a možda i u cijeloj Indiji da je neka od hostija prokrvarila.Jedan od molitelja u kapelici koji je svjedočio ovom čudu sa iskrenim pokajanjem je zaključio da je Isus krvario kada ga je probilo koplje a krvari i danas zbog naših grijeha,moramo se odreći grešnog načina života i vratiti se Isusu - kazao je vidno potresen ovim događajem.

Međutim,službena izjava iz nadbiskupije Hyderabad se još čeka.

Mnogi su uvjerenja da je ovo euharistijsko čudo povezano sa onim u Andra Pradesh,također u Indiji kada je kip Djevice Marije proplakao krvavim suzama prije četri godine.

Pogledajte i predivan video o ovom euharistijskom čudu:

 

Video prilog o kipu Djevice Marije koji lije krvave suze: