Koncert klapa "Concordia" i "Mir" iz Međugorja

Pozivamo Vas na koncert klapa " CONCORDIA" i "MIR" iz Međugorja koji će se održati 28.04.2019 u Međugorju u dvorani Ivana Pavla II. ( žuta dvorana ) s početkom u 19:30. Muška klapa "Concordia" i ženska klapa "Mir" nastale su u mjesecu rujnu 2016. godine na incijativu župnika fra Marinka Šakote.

Glazbena voditeljica klapa je prof. Monija Jarak Mikulić. Klape njeguju duhovne klapske obrade kao i tradicionalne dalmatinske klapske pjesme, ali i klapske obrade popularne glazbe. Do današnjeg dana ostvarili su mnogo rezultata u našoj državi i inozemstvu. Klape su imale zapažen nastup na koncertu u čast fra Didaka Buntića 21.11 2018 u koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Klapa "Concordia" ostvaruje izvrstan nastup u svima nam poznatoj emisiji Mostovi kultura - Lijepom našom u Ljubuškom. Na 17. međunarodnom festivalu klapa na Perastu u Crnoj gori klapa "Mir" osvaja PRVU NAGRADU publike pod nazivom " Povelja kasada".

Kroz cjelu godinu slave svete mise, nastupaju na Božićnim, Uskrsnim i Korizmenim koncertima kao i raznim promocijama , klapskim susretima i sl .

GOSTI na koncertu su klapa HERCEG iz Čitluka pod vodstvom prof. Dragana Filipovića te klapa STUDENAC iz Kruševa pod vodstvom prof Karla Milićevića.

Voditeljica : Sanja Pehar

ULAZ SLOBODAN!

Radujemo se Vašem dolasku!