Sadržaj s oznakom: Klapa "Concordia"

Župa Međugorje se zadnjih godina doista može ponositi svojim glazbenim sekcijama koje je prije 5 godina pokrenuo međugorski župnik fra Marinko Šakota želeći mladima iz župe pružiti što više mogućnosti da ostvare sve svoje potencijale i talente.

Ujedinjene međugorske snage; muška klapa "Concordia" iz Međugorja, koju vodi prof. Monija Jarak Mikulić uz potporu međugorskog župnika fra Marinka Šakote, snimila je svoju prvu pjesmu pod imenom „Međugorskoj Kraljici.“

Klape „Concordia“ i „ Mir“ iz Međugorja sudjelovale su na klapskom natjecanju Delmata 2020. u Zagrebu.

Sve čestitke međugorskoj muškoj klapi “Concordia” koja je na natjecanju u Čapljini 25.4.2019. glasovima žirija prošla na 53. Festival dalmatinskih klapa koji će se održati 8. lipnja u Bolu na Braču, 15. lipnja u Blatu na Korčuli te od 28. lipnja do 20. srpnja u Omišu.

Pozivamo Vas na koncert klapa " CONCORDIA" i "MIR" iz Međugorja koji će se održati 28.04.2019 u Međugorju u dvorani Ivana Pavla II. ( žuta dvorana ) s početkom u 19:30. Muška klapa "Concordia" i ženska klapa "Mir" nastale su u mjesecu rujnu 2016. godine na incijativu župnika fra Marinka Šakote.