Sadržaj s oznakom: Fatima

Na današnji se dan, 13. listopada 1917., u poljima Cova da Iria, blizu portugalskog grada Fatime, dogodilo se ‘Čudo Sunca’ prilikom posljednjeg ukazanja Blažene Djevice Marije.

Gospa je u Fatimi preko pastirića, nekoliko mjeseci unaprijed, navijestila da će u listopadu učiniti čudo da bi svi vjerovali da se Ona ukazala u Fatimi

„Što sam započela u Fatimi, završit ću u Međugorju“ sažetak je Gospine poruke od 25. kolovoza 1991. DJECA IZ FATIME U NEBU

Viđenje pakla, najava II. svjetskog rata i posveta Rusije Bezgrješnom Srcu.Treći dio tajne otkrivene na mjestu Cova da Iria – Fatima, 13. srpnja 1917.

"Što sam započela u Fatimi završiti ću u Međugorju" sažetak je Gospine poruke od 25. kolovoza 1991. koju je javnosti prenijela vidjelica Marija Pavlović.

Nevjerojatna povezanost između Gospe Fatimske i islama „Sve što dolazi s neba promišljeno je do zadnje pojedinosti”

Evo što je sestra Lucija iz Fatime rekla o krunici:

Objavljeno u Duhovni kutak | 13.5.2021.

Fatimska poruka u Japanu

Ukazanja Gospe u Akiti

Objavljeno u Molitve | 13.5.2021.

Molitve Anđela mira u Fatimi

Godine 1916., u vrijeme progona Crkve u Portugalu, troje se djece: Luciji, Francescu i Jacinti, ukazao Anđeo mira, Anđeo Čuvar Portugala.

Papa je u Fatimi, na proslavi 100. obljetnice fatimskih ukazanja 13.5.2017., predvodio obred kanonizacije dvoje djece pastira: Franje i Jacinte Marto te je i predslavio svetu misu.

Gospa se prvi puta u portugalskom mjestu Fatimi, 13. svibnja 1917. ukazala malim pastirima: Luciji, Franji i Hijacinti, a kroz narednih 5 mjeseci to je činila svakoga 13. u mjesecu, otkrivajući im posebne tajne, koje se mogu sažeti u poziv na iskrenu pokoru, post i obraćenje srca.

Objavljeno u Duhovni kutak | 13.5.2021.

Filmovi o Fatimi

Povodom dana Gospe Fatimske pogledajte dva predivna filma o Fatimi.

Objavljeno u Molitve | 13.5.2021.

Molitva Krunice Iz Fatime

Molitva Krunice Iz Fatime

Gospa se u Fatimi ukazala 6 puta i to uvijek u određeni dan: 13. dan u mjesecu.

“Grijesi svijeta su vrlo veliki.”

Stranica 1 od 4