Sadržaj s oznakom: Hodočašće za osobe s invaliditetom

TAKO JE MALO POTREBNO ZA RADOST

9. Međunarodno hodočašće za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom održalo se u Međugorju od 12. – 14. 05. 2023. Tema hodočašća bila je: „Evo majke moje i braće moje!” (Mt 12, 49), a koordinator hodočašća bio je fra Ivan Hrkać koji je s puno ljubavi i jednostavnosti pratio sve točke programa hodočašća koje su se zbog kišnog vremena uglavnom odvijale u velikoj dvorani sv. Josipa u Majčinu selu.

Na hodočašću za osobe i djecu s teškoćama u Međugorje za vikend 19. – 20. lipnja koje organiziraju volonteri akademske crkve sv. Filipa Nerija iz Splita sudjelovalo je 80 odraslih osoba – roditelja, volontera i volonterskih obitelji, dvadesetak djece i dvadesetak osoba s teškoćama od kojih sedmero u kolicima. Svi su sa Splitskog područja (Split, Kaštela, Trogir…)

Zbog svjetske pandemije koronavirusa, te novonastalih društvenih i ekonomskih promjena koje će uslijediti, Organizacijski odbor Međunarodnog hodočašća za djecu s teškoćama i osobe s invaliditetom u dogovoru sa koordinatorima Hodočašća:

Ovi vikend ka i svaku godinu iša sam u Međugorje sa mojin volonterima na 8. Hodočašće osoba sa teškoćama i invaliditetom.

RIJEČ JE ŽIVA KAD POSTANE ŽIVOT

Zahvaljujući Informativnom Centru Mir Međugorje, ove je godine Hodočašće za djecu s teškoćama i osobe s invaliditetom bilo najviše do sada medijski pokriveno.

Za vrijeme ovih milosnih dana 8. Međunarodnog hodočašća za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom događalo se puno malih i velikih čuda!

U nedjelju (9. lipnja) svetom misom u 11h, koju je predvodio fra Zvonko Benković, završilo je 8. međunarodno hodočašće za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom.

U četvrtak 6. lipnja 2019. večernjim molitvenim programom, započelo je 8. Međunarodno Hodočašće za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom.

Dragi župljani! Hodočašće za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom bit će i ove godine u našoj župi od 6. do 9. lipnja 2019.

Tražila sam nešto u bespućima interneta, i sasvim slučajno (ako postoji slučajnost) nađoh ovaj osvrt na prošlogodišnje naše Hodočašće za osobe s invaliditetom u Međugorju.

Prošle godine upitao me don Josip Mužić bi li pošla u Međugorje.

Međunarodno Hodočašće za osobe s invaliditetom održat će se u Međugorju od 6. – 9. 06. 2019.

8. Međunarodno hodočašće za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom održati će se od 6. do 9. 06. 2019.

Od 14-17. lipnja, imao sam priliku sudjelovati u programu i večernjim misama tijekom Hodočašća osoba s invaliditetom, i to drugu godinu zaredom.

Stranica 1 od 3