Sadržaj s oznakom: Laudato televizija

VELIKI ČETVRTAK
10:00 UŽIVO: Sveta Misa posvete ulja: Vatikan
18:00 UŽIVO: Sveta Misa večere Gospodnje: Vatikan
20:00 UŽIVO: Getsemanska ura: Jeruzalem

Dugoiščekivani film o svjetski poznatom Hrvatu, sv. Leopoldu Bogdanu Mandiću, ‘Na mojim ramenima’, premijerno će biti prikazan na Laudato TV-u, na Uskrs 4. travnja 2021. u 20:00 sati.

Emisijom ‘Izdvojeno’ započeo je s radom centar Laudato televizije u Bosni i Hercegovini – Laudato TV centar Međugorje.

Prva emisija 'Izdvojeno' uživo 20. siječnja u 20 sati iz Hercegovine! Laudato televizija širi svoje televizijske centre.

Laudato d.o.o. je nedavno potpisao Ugovor o dodjeli sredstava za projekt kojim će se transformirati u društveno odgovorno poduzeće. O samom projektu i planiranim aktivnostima razgovarali smo sa Ksenijom Abramović, direktoricom Laudato d.o.o.

Molimo zajedno Krunicu Božjeg Milosrđa, slavimo svetu Misu i klanjajmo se Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu

Laudato televizija (LTV) otvorila je jučer TV centar u Splitu koji je smješten u Centralnom bogoslovnom sjemeništu.

Laudato televizija (LTV) širi svoje poslovanje otvaranjem splitskog TV centra.

Objavljeno u Duhovni kutak | 14.3.2019.

Od početka čovjek

Prva i jedina hrvatska katolička Laudato TV u svom programu ima brojne zanimljive emisije. Jedna od njih je i edukativna emisija JESTE LI ZNALI? – koju vodi i uređuje Tanja Popec.

Ovoga petka u emisiji More milosrđa koju donosi Laudato televizija gostuju dva specijalna gosta.

Zagreb, 22. lipnja 2018. - Potpisom ugovora između Laudato televizije (LTV) i Centralnog bogoslovnog sjemeništa, te uz suglasnost Splitsko-makarske nadbiskupije, Laudato TV je u četvrtak 21. lipnja službeno otvorila dopisništvo u Splitu.

Ekipa Božanstvene komedije s Laudato.TV-a u svojem skeču prikazala je aktualnu raspravu o pitanju rodne ideologije uz pomoć šaha. Kako? Pogledajte!

Na blagdan Male Gospe, prije šest godina, započeo je s radom portal laudato.hr. San o televiziji kojoj je prethodio portal sve je više dobivao obrise stvarnosti.

U emisiji Božanstvena komedija koja se emitira na Laudato TV goste je bio don Damir Stojić, razgovarali su o nekim svadbenim običajima, što je u skladu s kršćanstvom, a što baš i nije?

'Zemlja s 86 posto katolika i još malo više dobrih ljudi zavređuje LTV' Laudato televizija preuzela nagradu HDKN-a

Macelj je najveće stratište Titovih partizana i jugokomunističkog režima u Republici Hrvatskoj po utvrđenom broju od 1163 ekshumirane žrtve do sada.

Stranica 1 od 2