Sadržaj s oznakom: LGBT

Katolici iz cijelog svijeta traže od Isusovačkog reda da javno ukori jednog od svojih najistaknutijih članova, američkog svećenika fr. Jamesa Martina, zbog promocije oskvrnavljene pro-LGBT verzije jedne od najcjenjenijih Gospinih slika na svijetu - Crne Madone.

Povijesna katolička crkva u Montrealu nedavno je postala mjesto izvođenja LGBT performansa koji se dogodio točno ispred glavnog oltara i svetohraništa.

Voditelj Oskara baš nije popularan posao u Hollywoodu, no Kevin Hart, 39-godišnji crni američki glumac i zabavljač je, kad je odabran za voditelja te priredbe, rekao: “Oduševljen sam, to mi je bilo visoko na listi želja dugi niz godina… pridružiti se legendarnoj listi koja je uveličala tu pozornicu je nevjerojatno … Siguran sam da ću ovogodišnje Oskare učiniti posebnima”.

Posljednjih dana u medijima je odjeknula vijest o vlasniku apartmana, u Zadru, Tomislavu Gospiću, koji je kažnjen uklanjanjem svoje ponude s najvećeg svjetskog servisa za online rezervacije – booking.com-a jer je odbio primiti homoseksualni par u svoj apartmanski objekt „Identity“ i to zbog prethodnih loših iskustava s ovom skupinom parova.

Udruga Vigilare uputila je pismo ministrici Divjak iz razloga jer će sredinom siječnja izaći prva slikovnica o “istospolnim obiteljima”, a zvat će se  “Moja dugina obitelj”. Radi se o slikovnici kojom se promovira homoseksualni način života i posvajanje djece od strane LGBT parova.

Hrvatska će sredinom siječnja dobiti prvu slikovnicu o “istospolnim obiteljima”, a zvat će se  “Moja dugina obitelj”. Radi se o slikovnici kojom se promovira homoseksualni način života i posvajanje djece od strane LGBT parova.

Predsjednik Trump povukao Sjedinjene Države iz organizacije UNESCO, agencije UN-a, koja zagovara pobačaj, LGTB aktivizam i radikalni seksualni odgoj za malu djecu.

Novi Disneyjev igrani film „Ljepotica i zvijer“, adaptacija istoimenog animiranog filma, ovih dana stiže u kina širom svijeta. Ipak, ruska publika mogla bi ostati uskraćena za ovaj doživljaj.

Jedan od najpoznatijih primjera umetanja subliminarnih poruka u sadržaj zasigurno su crtani filmovi. Disneyjevi crtići jedni su od najomiljenijih crtanih filmova na svijetu i obilježili su djetinjstvo mnogih ljudi. Međutim u ovom primjeru pokazali su jasan stav prema čemu teže, uz subliminarne poruke propagiraju i homoseksualno ponašanje.

Program za djecu i mlade Hrvatske radiotelevizije pokrenuo je novi specijalizirani portal “Projekt Drugi” namijenjen djeci i mladima školskog uzrasta te njihovim nastavnicima, koji promiče LGBT propagandu te promovira redefiniciju braka i posvajanje djece od strane homoseksualnih parova.