Sadržaj s oznakom: Molitveni program

Objavljeno u Medjugorje | 29.12.2022.

Božićni dani u Međugorju

Božićni dani polako se otpetljavaju i prolaze, hladnjaci se prazne od kolača i blagdanskog jela i nakratko u živote svih nas uplovljava radna svakodnevica prije kulminacije novogodišnjeg slavlja.

U Međugorju se za doček Nove godine očekuje nekoliko tisuća hodočasnika iz cijelog svijeta koji će doći u Međugorje.

Od četvrtka, 1. rujna, mijenja se satnica molitvenog programa. 

Ovo je važna obavijest za župljane i hodočasnike, ali još više za one vjernike koji se iz okolnih mjesta žele uputiti u Međugorje na večernji molitveni program.

Objavljeno u Medjugorje | 7.3.2021.

Molitveni program

SVETE MISE NEDJELJOM NA HRVATSKOM JEZIKU
8, 9:30, 11 i 18 sati.

U četvrtak, 31. prosinca 2020., je zadnji dan građanske godine. Molitveni program počinje krunicom u 17 sati, a sv. Misa zahvalnica za proteklu 2020. godinu je u 18 sati. Molitveno bdijenje pred svetkovinu Svete Marije Bogorodice počinje u 20 sati, a nakon toga slijedi misno slavlje u 21 sat.

Dragi moji prijatelji i dobročinitelji!

Liturgijski program je svaki dan vani, na vanjskom oltaru.

Ljetni raspored molitvenog programa u Međugorju počinje u četvrtak 1. lipnja i traje sve do 1. rujna

Od petka (1. lipnja) mijenja se satnica večernjeg molitvenog programa. Ljetni molitveni program bit će od 1. lipnja do 1. rujna.

U subotu 24. prosinca je Badnji dan. Preporučen je post i nemrs. Ujutro se slavi posljednja ovogodišnja misa zornica u crkvi sv. Jakova.

MOLITVENI PROGRAMLjetni periodSVETE MISE NEDJELJOM7:00h, 8:00h - jutarnje mise; 9:30h - đačka misa11:00h - pučka misa; 19:00h - večernja misaMise u filijalnim crkvamaVionica, Miletina i Šurmanci - 9:00hSVETE MISE KROZ…