Sadržaj s oznakom: Prolife

Katolički svećenik i "pro-life" aktivist fra Fidelis Moscinski osuđen je na šest mjeseci federalnog zatvora zbog blokiranja ulaza u ustanovu za planirani pobačaj postavljajući brave i lance na ograđeni ulaz, javlja CNA.

‘Dragocjena stopala’ (eng. precious feet) najpoznatiji je međunarodni pro-life simbol. Narod.hr donosi priču o tome kako je ovaj simbol zaštite života nerođene djece nastao.

U Sveticama kod Ozlja uskoro otvorenje „Nazaretske kućice Male Marije“

Film "Unplanned" prikazuje život bivše zaposlenice američke organizacije "Planned Parenthood" Abby Johnson koja je, nakon što je prisustvovala pobačaju u klinici koju je vodila, postala aktivna zagovarateljica prava na život nerođene djece.

Podružnica Pllaned Parenthooda u Pennsylvania objavila je na svojem Twitter profilu status vezi produkcije crtanih filmova Walta Disneyja.

Jučerašnju vijest da Ministarstvo zdravstva sastavlja Pravilnik za ukop “fetusa”, tj. nerođene djece, za Prolife.hr komentirao je najpoznatiji hrvatski pavlin Marko K. Glogović, utemeljitelj i duhovnik udruge “Betlehem” s kojom već dugo godina radi na apostolatu nerođenih, zalažući se za pravo na život svakog začetog djeteta.

Kada je u jesen 2015. godine 25-godišnja “Lisa” nazvala kliniku Crossroads Care Center u Auburn Hillsu, Michigan, osjećala se kao da nema druge opcije te da joj je bilo suđeno da izdrži preostale stadije pobačaja kojeg je već bila požalila.

John i Laura Moore otputovat će s jedne obale SAD-a na drugu u znak podrške nerođenoj djeci

Trumpova administracija je obustavila političku i financijsku podršku organizacijama koje podržavaju pobačaj prilikom održavanja stanovitih G7 i G20 sastanaka, ujedno i najviših razina međunarodne diplomacije.