Tomislav Ećimović sa Laudato TV-a, Laudato TV – donosi Mladifest u vaše domove

Već drugu godinu zaredom Laudato TV prenosi uživo cjelokupni program Mladifesta.

Zbog čega ova zainteresiranost za Mladifest - upitali smo voditelja tehnike Laudato TV, TOMISLAVA EĆIMOVIĆA koji kroz ovo vrijeme boravi u Međugorju i omogućava da slika i ton odavde u što boljoj kvaliteti i kontinuitetu stignu do svih domova Lijepe Naše.

Tomislav: Pa mislim da to zapravo ne treba niti pitati jer Mladifest je nešto tako važno – a to dokazuje i njegovo trajanje evo već 30 godina. To je jedna tradicija, a i plodovi Mladifesta su naširoko poznati ne samo ovdje nego i u svijetu. Pa stoga Laudato TV koja inače ima za cilj promicanje obiteljskih vrijednosti ima interesa prikazati ovaj događaj. I evo to činimo već drugu godinu zahvaljujući susretljivosti franjevaca i organizatora, te Radio Mira Međugorje, mi smo u prilici prenijeti taj njihov signal gledateljima. Snimku ovdje pripremaju vaša ekipa tehničara, a onda naši komentatori u studiju u Zagrebu prije svake točke ili javljanja objasne što im od sadržaja slijedi i što mogu očekivati u prijenosu.

Prema komentarima i laikovima na vašem facebooku i televiziji, čini mi se da je dosta gledano?
Pa gledajte, ne samo da je vrlo gledano, nego su čak i reprize određenih dijelova Mladifesta vrlo gledane. Jer na Mladifestu je puno kateheza, tumačenja, svjedočenja koje ljudi ne mogu čuti svaki dan, u nekim drugim medijima, ili nemaju uvijek vremena... A ovo je na neki način prilika da čuju stvari za koje nisu nikad čuli ili ne znaju, ali su mislili da znaju. Tako se ovdje dosta stvari razjasni i zna biti vrlo edukativno i evangelizacijski.