Sadržaj s oznakom: Fra Svetozar Kraljević

Razgovor koji će vas uzdrmati ...

U emisiji Agape gostovao je fra Svetozar Kraljević. Za vas koji želite istinski dokučiti što se s ljudima danas događa i zašto se pretvaraju u lažne „bogove“ poslušajte ovu emisiju. Izdvojite si vrijeme u obitelji, u vožnji, na poslu i drugdje. Na temelju Božje riječi govorimo o onome što mnoge od nas tišti.

Danas, 14. rujna prisjećamo se rođendana jednog franjevca koji je svojom dugom službom ovdje u Međugorju (od 1997. – 2013. godine) mogli bi reći, obilježio jedno cijelo razdoblje služenja i poslanja bilo međugorskim hodočasnicima, bilo župljanima, a ponajviše svojim predanim radom u Majčinom selu i zajednici Milosrdni Otac.

Objavljeno u Molitve | 22.1.2021.

Molitva pred Križem

Gospodine, tražim te
i znam da si mi bliži nego ja sam sebi.

Objavljeno u Molitve | 4.12.2020.

Molitva za zdravlje

Svemogući i milosrdni Bože, ti si vladar i vlasnik svega što postoji i svega što jest.Ti si vladar i vlasnik i moga bića i svega što jesam, što u svom srcu nosim i što imam. Gospodine, ništa ne postoji bez tebe osim grijeha i zato još jedanput odlučujem biti tvoj i s tobom.

Gospodine, večeras stojim pred dvjema tajnama: jedna je tajna u tvome liku u Presvetom Oltarskom Sakramentu, a druga je tajna moje vlastito biće.

Objavljeno u Kolumne | 27.12.2015.

Fra Svetozar Kraljević: Ovisnost

Mladi ljudi dolaze u Međugorje i od Gospe, Blažene Djevice Marije, traže odgovore.

Već je 15 godina od kada je umro fra Slavko Barbarić. Dana 24. XI. 2000, u petak, vodio je hodočasnike na križnom putu uz Križevac.

Na blagdan rođendana Blažene Djevice Marije svim ljudima dobre volje na nebu je zapaljena rođendanska svijeća.

Na uočnicu Gospinih ukazanja u Međugorju, osim hodočasnika iz BiH i Hrvatske, boravile su skupine iz Češke, Portugala, Brazila, Poljske, Kine, Kanade, SAD-a, Koreje, Vijetnama, Irske, Engleske, Francuske, Njemačke, Austrije, Slovačke, Slovenije, Italije, Ukrajine, Belgije, Libanona, Španjolske, Meksika, Rumunjske i mnogih drugih zemalja.

Nova knjiga poznatog hercegovačkog franjevca fra Svetozara Kraljevića, „Hodočašće“, bit će predstavljena u četvrtak 21. svibnja, u dvorani franjevačkog samostana u zagrebačkoj Dubravi (Av. G. Šuška 2) s početkom u 19 sati.